Lederne logo

Lederne – Danmarks største faglige organisation for ledere

I Lederne er vi alt for dem, som er en masse for andre; … Lederne logo – en verden til forskel … Ledernes lønberegner | Ved du, hvad du er værd?

I Lederne er vi alt for dem, som er en masse for andre; Et fagligt fællesskab og a-kasse for ledere og særligt betroede medarbejdere. Vi hjælper dem, der leder Danmark – med uddannelse, inspiration, netværk og rådgivning inden for ledelse, karriere og juridisk bistand.

Lederne – Via Ritzau

Lederne | Lederne

Lederne. LOGO | PNG; Download original. Lederne; Vermlandsgade 65; 2300 København S; 3283 3283 · https://www.lederne.dk/. Via Ritzau, Ritzaus pressetjeneste

Lederne

Om Ledernes Hovedorganisation – Lederne Pro

Om Ledernes Hovedorganisation

Lederne Pro logo … Lederne: Er organisationen for ledere og særligt betroede medarbejdere … Lederne Virksom: Organisation for selvstændige.

Lederne Virksom – Faglig organisation og a-kasse for …

Lederne Pro – Faglig organisation og a-kasse for funktionærer

Lederne Pro styrker dine muligheder for karriereudvikling, avancement og lønstigninger, ligesom vi tilbyder juridisk rådgivning, når du har brug for det.

Lederne Pro er en del af Lederne og er målrettet dig, der selv forhandler løn og kontrakt. Hos os får du et medlemskab, der styrker dine muligheder for karriereudvikling og sikrer dig juridisk og økonomisk – bl.a. gennem vores a-kasse en attraktiv lønsikring.

Ledernes Hovedorganisation – Fokus på ledelse

Lederne Virksom – Faglig organisation og a-kasse for selvstændige

Lederne Virksom er en faglig organisation og a-kasse for dig, der driver egen virksomhed. Vores rådgivning og hjælp er skræddersyet til dig som selvstændig, …

Vi ved, hvad det kræver at være selvstændig. Vi tilbyder bl.a. målrettet rådgivning – uanset om det er juridisk, økonomisk eller personlig vejledning. Samtidig får du adgang til inkassoservice, mulighed for attraktiv indtægtssikring og vores digitale værktøjskasse med juridiske dokumenter.

Projektleder til Politik & Presse i Lederne – Altinget

Ledernes Hovedorganisation – Fokus på ledelse – AlleFagforeninger.dk

Der foregår også et tæt samarbejde mellem a-kassen LH og hovedorganisationen. ledernelogo. Ledernes Hovedorganisations medlemsorganisationer.

Ledernes Hovedorganisation arbejder for at forbedre ledelse på arbejdsmarkedet i Danmark. Læs mere om Ledernes medlemsorganisationer, historie og arbejdsområder.

Projektleder til Politik & Presse i LederneAltinget – Alt om politik: altinget.dk

Du kommer til at indgå i og projektlede en række spændende projekter i Ledernes politiske afdeling – den ene dag sidder du med i styregruppen for Ledernes …

Har du det som en fisk i vandet, når projekter skal ledes fra a-z? Er du optaget af at omsætte medlemmernes interesser til praktiske projekter? Og har du en naturlig interesse i emner som uddannelse, ligestilling, arbejdsmiljø, klima og beskæftigelse? Så er du måske vores nye kollega.

Keywords: lederne logo