Skat vita

Vita (skat.dk)

Vita

Dyr og planter samt varer deraf; animalske og vegetabilske fedtstoffer og olier; nærings- og nydelsesmidler – Kap 1-24. Kemiske og mineralske produkter; …

Om eVITA – Skat.dk

Du kan bruge eVITA til at finde en varekode i Toldtariffen, hvis du i forbindelse med import eller eksport er i tvivl om hvilken kode, varen hører under.

Denne side er din adgang til skat.dk

Varekoder – Skat.dk

Om varekoder · Om eVITA · Om TARIC (Toldtariffen) · Søg bindende tariferingsoplysning (BTO) · Webinar: Varekoder og tarifering – sådan gør du.

Denne side er din adgang til skat.dk

Kort Vita brugervejledning (Internet-version)

Når man starter VITA, vil man se et skærmbillede med en værktøjslinje øverst, som giver direkte adgang til de vigtigste funktioner.

Om varekoder – Skat.dk

Alle varer, der importeres eller eksporteres til og fra lande uden for EU, skal angives med en varekode. En varekode består af 8 (eksport) eller 10 (import) …

Du skal bruge en varekode for at kunne importere eller eksportere en vare. Varekoden skal oplyses på toldangivelsen.

Om TARIC (Toldtariffen) – Skat.dk

Du kan bruge TARIC til fx at finde toldsatser, indførselsbestemmelser og valutakurser eller foretage toldberegninger og formidle data fra Toldtariffen.

Denne side er din adgang til skat.dk

Tekniske og sikkerhedsmæssige krav – Skat.dk

Virksomheder, der er registreret til hhv. import og eksport kan få adgang til toldsystemerne. Følgende kriterier skal være opfyldt for at kunne tilslutte …

Denne side er din adgang til skat.dk

Varekoder ved told – Virksomhedsguiden

Få hjælp og vejledning til at drive virksomhed | Virksomhedsguiden.dk

… varekode også til at give toldlempelser eller ekstra told (antidumping). Der findes derfor mange forskellige varekoder. Læs mere om varekoder på skat.dk …

Tjek dine varekoder: ændringer fra 1. januar 2022

Tjek dine varekoder: ændringer fra 1. januar 2022 | Toldstyrelsen

1. jan. 2022 — Læs mere om ændringerne i HS-varekoderne på WCO’s hjemmeside. Læs mere om varekoder på skat.dk. Tjek din virksomheds varekoder.

Varekoderne bliver opdateret 1. januar 2022 for at sikre tidssvarende koder. Hvis der er ændringer inden for din virksomheds vareområde, skal du opdatere koderne i din virksomheds systemer inden årsskiftet.

Keywords: skat vita